Estades temàtiques / Residència de guions 2023-2024 II / Olot

LAURA FERRÉS

Del 26 de maig de 2024 al 31 de maig de 2024

LAURA FERRÉS
Guionista i directora
El Prat de Llobregat

Biografia

El seu primer curtmetratge autoproduït, Los desheredados, es va estrenar a la Semaine de la Critique del Festival de Cannes, on va guanyar el premi a Millor curtmetratge. Projectat en 80 festivals més, nominat als Premis del Cine Europeu i guardonat com a Millor curtmetratge als Premis Goya i als Premis Gaudí, entre d’altres distincions. Estrenat en cinemes de tota Espanya, va ser la primera vegada que un curtmetratge ho feia de manera autònoma, és a dir, sense projectar-se abans d'un llargmetratge ni en un programa de curtmetratges. El seu primer llargmetratge, La imatge permanent, comença el circuit de distribució tot just ara, després d’haver-se presentat a la Secció Oficial del Festival de Locarno.

Projecte

EL REI DE L’AIRE. En Pere treballa a El rei de l’aire, una empresa familiar dedicada a l’entreteniment infantil amb inflables, que sembla un Disneyland per a pobres. En Pere intenta tenir-ho tot sota control, fins i tot l’aire amb el qual infla les atraccions. Però un dia pateix un infart mentre un castell inflable vola amb un nen en el seu interior. Quan els seus familiars intenten que se sacrifiqui per salvar l’empresa, en Pere no pot suportar la idea de no estar a l’aire lliure i fuig.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"