Estades temàtiques / Residència de guions 2023-2024 II / Olot

ÀNGEL TOLOSA

Del 26 de maig de 2024 al 31 de maig de 2024

ÀNGEL TOLOSA
Graduat en Comunicació Audiovisual
Catalunya

Biografia

Graduat en Comunicació Audiovisual a la Universitat Internacional de Catalunya, amb vocació plena per l'escriptura de guió i la direcció. Després de les seves primeres peces curtes: Quan les mares dormen i Una casa de silencio —ambdues en estat de postproducció— i experimentar amb el material de dos anys de filmació del seu germà, les estacions i els paisatges de la Segarra, s'apropa a una forma de fer cinema on la memòria, el record, la natura i l'entorn, es fan protagonistes de les seves històries. Arrelant-se a una temàtica naturalista on el retrat i la ficció juguen un paper clau en la seva obra, s'endinsa en el procés d'escriptura del que serà el seu guió novell del seu primer llargmetratge.

Projecte

L'Emut, de deu anys, viu amb la seva mare i la seva àvia. La mare treballa llargues hores al dia per poder mantenir al seu fill i és l'àvia qui ha de cuidar d'ell la major part del temps. Amb una situació familiar complicada, l'absència del pare i el dol de la Carme després d'un divorci traumàtic, la rutina de l'Emut es limita a omplir els racons d'una casa que cada vegada sembla sentir més lluny.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"