Estades temàtiques / Residència de guions 2023-2024 II / Olot

ANNA SOLANAS

Del 24 de maig de 2024 al 31 de maig de 2024

ANNA SOLANAS
Guionista, directora i muntadora de so
Barcelona

Biografia

Graduada per l’ESCAC, el 2001 va rodar conjuntament amb Marc Riba com a projecte de final de carrera El negre és el color dels déus que es va convertir en el primer curtmetratge d’animació stop motion realitzat pels dos i que va marcar l'inici d'una col·laboració que ara compleix més de 20 anys. Junts han escrit i dirigit setze curtmetratges. Els seus projectes han participat en més de dos mil festivals dels cinc continents, recollint més d'un centenar de premis, entre els quals cal destaquen una nominació als Premis Goya, el Mélies d'Argent al Millor Curtmetratge Europeu i un Premi Gaudí.

Projecte

HÀBITAT. 10 personatges peculiars habiten un edifici del que han decidit no sortir creant un microcosmos que es manté sobre uns mecanismes interns del tot absurds i surrealistes. Fins que un dia una peça de l’engranatge que manté l’harmonia falla i aquest microcosmos esdevé inhabitable. Hàbitat és una sàtira cruenta, a vegades un pèl desagradable, sobre els fràgils equilibris que sustenten la nostra societat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"