Estades temàtiques / Hackató. Residència de cinema per joves talents / Olot

ANTÓN REY RUBIO

Del 1 de febrer de 2024 al 14 de febrer de 2024

ANTÓN REY RUBIO
Estudiant, Gaffer
Barcelona

Biografia

Des dels 16 anys que sé que vull fer cinema i cada dia ho tinc més clar. Vaig decidir començar aquest camí empès per com em sentia quan veia les meves pel·lícules preferides, per fins a quin punt hi connectava a nivell emocional. M'absorbien. Aquest va ser el motiu pel qual vaig començar la meva carrera i al llarg dels anys s’hi ha afegit altres raons que m’empenyen a continuar-la. La més important: la naturalesa col·lectiva.

Tradicionalment, la història del cinema s’ha explicat com una seqüència de grans directors, però qui més qui menys sap que en realitat és la feina d’uns equips increïbles. La cosa més simple pot ser la més important a tenir en compte. L’energia de tot l’equip treballant sense parar durant setmanes, amb l’únic objectiu de crear el projecte, és un dels sentiments més poderosos que mai he sentit. Quan soc part de l’equip d’un film em sento realitzat i aquesta és la raó per la qual vull seguir treballant pel cinema.

Projecte

A Faber participaré en un curtmetratge col·lectiu. La meva feina girarà al voltant del departament de fotografia. Dialogar amb el director de fotografia i la resta de l’equip per decidir com hauria de ser la pel·lícula i intentaré aconseguir-ho de la millor manera possible amb els equips dels quals disposem i amb els meus coneixements per utilitzar-los.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"