Estades temàtiques / Hackató. Residència de cinema per joves talents / Olot

SEMRA FOGEL

Del 1 de febrer de 2024 al 14 de febrer de 2024

SEMRA FOGEL
Dissenyadora de so, productora de música electrònica i cantautora
Tbilisi, Georgia

Biografia

Semra Fogel és una pacifista, feminista, dissenyadora de so, cantautora i productora musical d’origen azerbaidjanès, nascuda a Moscou i establerta actualment a Tbilisi, Geòrgia.

Com a artista, Semra sent veritable passió pel poder transformador de la música i la capacitat que té de crear experiències immersives i emocionals. Fins avui, ha escrit música i disseny sonor per al curtmetratge Dance, per al projecte de realitat augmentada Road Signs i per al poema animat I want you to live; ha creat la música i el disseny sonor per a dos canals de YouTube sobre ciència i l’espai, per a un petit projecte teatral a l’inici de l’obra, i ha dirigit diversos tallers antibel·licistes per a poetes, tot ensenyant-los a crear música de fons per a les seves obres.

Semra té el seu propi projecte musical, Semra and Enumen (disponible a Spotify i altres plataformes de reproducció en línia), que representa el missatge principal de la seva música.

«Enumen» és una versió abreviada d’énouement: «la sensació agredolça d’haver arribat aquí en el futur, veure com han sortit les coses, però ser incapaç d’explicar-ho al teu jo del passat», de The Dictionary of Obscure Sorrows, de John Koenig.

Projecte

Tinc moltes ganes de treballar amb un equip internacional de talents emergents en la indústria cinematogràfica. Vaig tenir l'honor que m'acceptessin per al càrrec de directora de so a la Hackathon: residència cinematogràfica per a joves talents.

Seré responsable de tot el so de la pel·lícula que estem creant i tinc previst escriure música i efectes sonors basats en el guió. Com que domino Anaglyph, el programa que permet crear experiències sonores en 3D ( utilitzat freqüentment en VR, cinema i desenvolupament de jocs), m'encantaria experimentar i afegir quelcom molt especial a la nostra pel·lícula.

Abans de la meva arribada, era productora musical i compositora. El dia de la meva marxa ja era operadora de boom, mescladora de so, editora musical, cap del departament de so, mediadora de pau, una amiga i algú que va sobreviure a la grip ia la jornada laboral de 24 hores.

Vaig aprendre moltíssim. Una professió totalment nova des de zero, la interacció en un equip de joves professionals de la indústria del cinema, vaig trobar diverses maneres noves de crear suspens com a compositora musical i habilitat per delegar alguna cosa que volia fer jo mateixa, pel bé de l'equip i els temps de postproducció.

Estic molt agraïda a Faberlull per aquesta oportunitat, per la càlida acollida a Olot, per les amistats que vaig construir, els reptes que vam superar junts i l'experiència de la creativitat i l'aprenentatge continus. Vaig viure la cultura i la cuina catalanes i estic impressionada per l'autenticitat i la bellesa d'elles.

Ara l'equip de postproducció està acabant els últims detalls d'Ombres Silencioses i estic emocionada amb les perspectives de la nostra pel·lícula.

La millor experiència la Hackató de cinema. Gràcies.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"