Estades temàtiques / Hackató. Residència de cinema per joves talents / Olot

DAVID ALESINA PUGES

Del 1 de febrer de 2024 al 14 de febrer de 2024

DAVID ALESINA PUGES
Director/Ajudant de Direcció/Fotògraf
Barcelona

Biografia

David Alesina Pugés és un director, fotògraf i ajudant de direcció resident a Barcelona. Després de graduar-se en Biologia, va decidir perseguir les seves inquietuds artístiques estudiant Fotoperiodisme (IEFC), Documental Creatiu (CFD) i el Màster en Direcció de Cinema d'ESCAC, mentre treballava com a formador per a joves i adults en risc d'exclusió social.

El seu projecte de final de màster, el curtmetratge "Anastatica" (2023), coproduït amb ESCAC va participar de la segona edició de la Residència Connecta a Mallorca, organitzada per Faberllull i Cinema lliure. Actualment, Anastatica continua acumulant premis (Equinoxio '23, Punto Final '23) i seleccions (FiCCALI '23, Maniatic '23) en festivals nacionals i internacionals.

En l'actualitat, en David combina la direcció i l'ajudantia de direcció en ficció i videoclips amb el desenvolupament de projectes personals que veuran la llum aviat.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllull, tindré l'oportunitat de ser resident de la Hackató, una residència internacional de cinema dissenyada per fomentar el talent dels joves creadors.

En aquesta experiència intensiva, treballarem de la mà tots els residents, partint d’un guió, per abordar col·lectivament totes les etapes del procés cinematogràfic: des de la fase de preproducció fins a la producció i la postproducció.

Amb l’acompanyament diari d’una mentora que ens guiarà durant tot el procés i dues masterclass impartides per professionals de la indústria, treballarem conjuntament per crear una peça audiovisual: un curtmetratge que capturarà la nostra visió i creativitat de manera única.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"