Estades temàtiques / Hackató. Residència de cinema per joves talents / Olot

CARLA GRIÑÓ COLOMÉ

Del 1 de febrer de 2024 al 14 de febrer de 2024

 CARLA GRIÑÓ COLOMÉ
Actriu
Barcelona

Biografia

Actriu i co-fundadora de la Companyia Teatral La Saura. Graduada en estudis d’Art Dramàtic a Eòlia-EAS. S’ha format en diverses escoles teatrals com el Col·legi del Teatre i El Timbal i ha cursat un programa Internacional de teatre a la Universitat d’Illinois a Chicago. En teatre l'hem vist, entre d’altres, al Teatre Eòlia amb "DÉJÀ VU" (2023) dirigida per Martí Torras, "La Metamorfosi" (2023), dirigida per Alex Mañas, al Teatre Eòlia i en gira amb "Democrazy" (2022), una producció de CIA La Saura dirigida per Mario Rebugent i a la Sala Beckett amb "Helter Skelter"(2019), dirigida per Martí Gallén.

Ha fet ajudantia de direcció en les obres de "Magnet" (2022), una producció de la Universitat d’Illinois a Chicago i "Innogen", una producció de "Shakespeare in The Park" (2022).

Projecte

Durant la estada, vull explorar i explotar al màxim totes les meves capacitats en el món de la producció. És un món que em queda entremig del conegut i el nou i per tant em dona molt d'espai a aprendre. I això és el que més vull, aportar tots els meus coneixements i rebre'n de nous. Tinc ganes de fer una cosa diferent, de l'aventura, de ser un temps fora de la meva zona de confort, conèixer gent i crear vincles. I sobretot vull jugar, tinc moltes ganes de jugar i passar-m'ho bé a la vegada que aprenc.

Fa unes setmanes vaig tenir l'oportunitat de formar part de la Hackató. Un projecte de Faberllull amb el suport de l’Institut Ramón Llull i El Modern. L’origen d’aquesta la paraula, Hackató, és un esdeveniment en el qual els programadors informàtics col·laboren intensament en els projectes de programar. Nosaltres hem fet la nostra pròpia Hackató, una residència on artistes hem col·laborat intensament per a fer un curtmetratge.

Acompanyada per onze altres ments creatives (algunes d’elles internacionals) vam explorar dins dels coneixements que ja teníem i adquiríem de nous constantment, mentre col·laboràvem en la creació d'un curtmetratge. Cada moment era una oportunitat per connectar amb altres artistes i deixar volar la nostra imaginació. La creació del curtmetratge va ser un viatge emocionant i desafiador. Des de l’anàlisi del guió que ja teníem escrit i la preproducció, fins a les llargues hores de rodatge i edició, vam experimentar tot el procés cinematogràfic en primera persona on cada membre de l'equip va aportar el seu talent i perspectiva única.

L'Hotel Riu Fluvià es va convertir en el nostre refugi temporal on no només treballàvem sinó que ens coneixíem i connectàvem. I això potser és el que més m’enduc, les connexions que he fet amb la gent. Gent que no hagués conegut si no hagués estat per aquesta estada i que ara dono gràcies d’haver-ho fet perquè m’han aportat tan personal com artísticament.

A més, vam tenir l'oportunitat de tenir unes Masterclass amb Anna Pfaff, Paula Comas i Mouly Molist. Allà ens vam submergir en el món de la preproducció i el muntatge on no només vam descobrir noves direccions per al nostre creixement personal i professional, sinó que també vam adquirir eines per a poder engegar els nostres propis projectes.

Però més enllà de la producció cinematogràfica, la residència va ser una experiència que va enriquir-me a escala personal. Vaig descobrir noves habilitats i, en ser un projecte col·lectiu, tot el que passa durant un rodatge i no només la casella d’actriu on havia estat fins ara. Uns dies molt intensos que sens dubte repetiria.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"