Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

MARIAN SÁNCHEZ CARNIGLIA

Del 16 de novembre de 2023 al 17 de novembre de 2023

MARIAN SÁNCHEZ CARNIGLIA
Autora, productora i docent
Espanya

Biografia

Autora, productora i docent de Pitching & Storytelling i Gestió Audiovisual, creadora d'un mètode propi de pitching. La seva metodologia innovadora l'ha convertit en una de les coach de pitch referent de l'audiovisual actual. És la co-creadora i co-directora del València Pitch Fòrum 2019, 2020 i 2021.

Formada a Los Angeles, amb mestres com Michael Hauge, Ken Rotcop, Linda Seger, Robert McKee, Chris Abbott i Peter Guber, va desenvolupar gran part de la seva carrera al cor del Hollywood anglosaxó. Allí va tenir la oportunitat de treballar sota les ordres dels directors Ron Howard, Cameron Crowe, Bryan Singer, Els Gns. Coen i James Cameron i per a Estudis com FOX, Universal, Paramount i Warner Bros.

Des de fa ja diversos anys, Marian divideix el seu temps entre el seu rol d'autora i guionista i el seu rol de coach i docent. Ha treballat amb Fox Latin American Channels, amb Disney, amb Kapow, 100 Bars, Warner, Kuarzo, Discovery, Kenya i Sony entre molts altres. Ha portat el seu mètode d'ensenyament a entitats com el GAC, DAMA, ÀNIMA, la Vigo Fim Commission, LLAURES, UNSAL, UNTREF Mitjana, UnLam i UBA de l'Argentina a més de Finestra Sud i Good Pitch l'Argentina de la mà de BritDoc i Sundance.

A nivell festivals, ha realitzat workshops a Madrid, Barcelona, València, Vigo, Espinho, Porto i UK com Women in Film & TV, FEST, New Directors, Fantasporto (Portugal), i BIFF (Brussel·les).

Col·labora amb el Serielizados Kick des de la primera edició el 2022.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllull Olot impartiré un taller de pitching per a projectes audiovisuals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"