Estades individuals / Olot

MARIA JOAO FALCAO

Del 15 de gener de 2024 al 29 de gener de 2024

MARIA JOAO FALCAO
Actriu, creadora i directora artística de número cinco
Lisboa, Portugal

Biografia

Actriu, creadora i directora artística de número cinco. Establerta a Lisboa, va viure i estudiar teatre a Madrid (RESAD), París (École Philipe Gaulier) i Nova York (EMPRESA SITI). Com a actriu, treballa en teatre, cinema i televisió. L’any 2019 va crear la plataforma teatral número cinco, durant el màster de Pràctiques Teatrals a ArtEZ (Països Baixos). Després de més de 20 anys treballant com a actriu, va començar a desenvolupar les seves pròpies obres, escrivint, produint i dirigint els seus projectes artístics. Així, va crear SOB CONVITE (Amb invitació), el 2019, i O MESTRE (El mestre), el 2021. Mentre treballa com a actriu i manté la seva formació teatral, Maria João Falcão prepara el seu proper projecte, A ESPERA (En espera).

Projecte

Per a Faberllul Residency presento un projecte artístic sobre el concepte d''Esperar'. Una investigació sobre el concepte d'esperar i el desenvolupament d'un objecte artístic influenciat per aquesta investigació.

Aquest projecte va començar a partir d´una experiència personal, els 15 dies que vaig esperar els resultats d´una biòpsia. La meva proposta és entendre l'espera com una activitat humana fonamental. Em qüestionaré si reduïm dràsticament el temps d'espera, una cosa profundament humana es perdrà. A partir d´aquesta investigació, es crearà un text escènic.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"