Estades individuals / Olot

A.MONTI

Del 15 de gener de 2024 al 29 de gener de 2024

A.MONTI
Poeta, editora i traductora transdisciplinària
Berlín

Biografia

a.Monti és un poeta, editora i traductora transdisciplinària que viu actualment entre Berlín i Brooklyn. Els seus projectes alternen l'edició, la performance, la pedagogia, el so i la col·laboració. Monti presta atenció a l'enredament entre espècies, l'eros, la porositat, les santes lesbianes i la creació del món als forats de cuc. Ofereixen tallers d'escriptura transversals i han estat membres (fundadors) de diversos espais de projectes i col·lectius d'aprenentatge artístic, com ara The Steamship (Regne Unit) i Komşu Kafe (Turquia). El treball de Monti es pot trobar a través de l'ICA London, The Poetry Project, McSweeney's, ExBerliner, Cuntemporary London i The Offing, entre d'altres. Són editors associats de Litmus Press, Brooklyn.

Projecte

A faberllull continuaré treballant en el meu manuscrit líric, O/0. Aquí múltiples cosmologies es troben i es creen connectades a través de forats de cuc. Un forat de cuc es considera generalment una ruptura en l'espai i el temps, un pont entre dues regions remotes de l'univers. El manuscrit considera els forats de cuc com un dispositiu poètic. Els forats de cuc ofereixen forats en la pràctica de la vida quotidiana, suggerint moments de resistència i connexió: Què més és possible aquí, quan les paraules s'obren, aquí, entre la O, la I i la U? L'amor no és una torça a l'espai?
Aquest manuscrit s'està produint com a part d'un esforç multidisciplinari més gran i continu, en el qual organitzo tallers de poesia generativa, performance i so al voltant dels temes de l'amor a la cultura pop contemporània. En aquests tallers, pregunto: Qui ens va ensenyar què és l'amor i com eren aquestes ensenyances? Com van afectar les nostres metàfores culturals al voltant de l'amor en la nostra primera comprensió de l'amor?

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"