Estades individuals / Olot

ANDREA COLOMER CENZANO

Del 18 de setembre de 2024 al 25 de setembre de 2023

ANDREA COLOMER CENZANO
Especialista en estudis de gènere
La Seu d'Urgell

Biografia

Andrea Colomer és nascuda l'any 1990 filla d'una mare de Logronyo i d'un pare del barri barcelonès de Sant Andreu del Palomar que van anar a parar a Centelles, a la comarca d'Osona, per conformar una família de cinc. Mentre s'ha dedicat a anar amunt i avall de tot el territori català i més enllà (convivint amb la dicotomia entre rural i urbà amb una motxilla a l'esquena), ha estudiat Literatura, Educació Social i Estudis de gènere i ha treballat principalment en l'àmbit social, especialitzant-se en la sensibilització, la formació i el desenvolupament de projectes per la prevenció de violències masclistes i patriarcals, així com el desenvolupament de polítiques públiques amb perspectiva juvenil.

Projecte

Estic treballant en una novel·la en català. Hi parlo sobre l'esdevenir d'una dona, en vivències contraposades des de l'adolescència, la vintena i la trentena d'una protagonista que conviu a més, amb una problemàtica de salut mental. Considero que l'obra té espai per a la reflexió, però també per l'error. Intento construir el relat des d'una perspectiva feminista, transinclusiva i antigordofòbica.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"