Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

MARTA GONZÁLEZ GALLEGO

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

MARTA GONZÁLEZ GALLEGO
Guionista, Directora, Professora
Lleida

Biografia

Llicenciada en Comunicació Audiovisual a l'UNAV al 2011. Després de treballar com a directora d'art i dissenyadora de vestuari, escriu i dirigeix els curts "Mai", que aconsegueix 15 premis i més de 170 seleccions a festivals internacionals, i "Neu", que es troba en distribució i en què parteix de la seva experiència docent per reflexionar sobre la infància i la seva importància en la vida adulta. Actualment, la Marta és professora a l'Escola Catalana de Cinema i Televisió i ha cocreat dos projectes de sèrie: "Compañeras de Metralla" (finalista del Concurso Internacional de Pilotos de Filmarket Hub 2020 i seleccionat al Valencia Pitch Forum 2020) i "Las del Opus" (finalista del IX Laboratorio de Creación de Series de Televisión de la SGAE i seleccionat al III CIMA Impulsa). La seva primera sèrie en solitari, "Porcs al riu", ha estat finalista del Serielizados Kick 2023.

Projecte

Durant la meva estada a la Faber Llull, treballaré en el desenvolupament de la meva primera minisèrie de ficció en solitari, "Porcs al riu", que ha estat seleccionada al Serielizados Kick 2023.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"