Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

MÒNICA BARRIO BERNAT

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

MÒNICA BARRIO BERNAT
Actriu i creadora d'arts escèniques i audiovisuals
Premià de Mar

Biografia

La seva trajectòria comença l'any 2010 quan es llicencia a l'Institut del Teatre de Barcelona en l'especialitat d'Interpretació de Teatre de Text i l'any 2011 marxa a Londres on estudia teatre físic i Shakespeare. Allà coneix Andrzej i la Teresa Welminski, dos dels antics membres de la companyia Cricot 2 fundada per Tadeuzj Kantor i passa a formar part com a intèrpret de la companyia Third Arrangement amb la que actuen per tota Europa. Amb ells descobreix el gust i la curiositat per la creació; i de mica en mica, les ganes de tenir una veu artística pròpia va agafant força. Durant els anys següents experimenta amb la creació i el fet escènic i participa en produccions de naturaleses molt diverses. El seu últim projecte teatral és Manes de la Fura dels Baus on col·labora com a actriu. L'any 2016 s'interessa de manera ferotge pel feminisme i la necessitat de crear els seus propis projectes cada cop és més urgent. Així neix X La Sèrie (TV3, 2020), el seu primer projecte audiovisual de la que és codirectora, coguionista i actriu. Actualment, viu al Maresme on combina la tasca com a docent amb la creació de la sèrie de ficció Trinitat i amb llargues tardes de lectura a la fresca.

Projecte

Durant la meva estada a la Faber Llull estaré treballant en la creació de Trinitat, una sèrie de ficció basada en uns fets que van ocórrer a la presó de Trinitat a la Barcelona dels anys 70. Estaré millorant els perfils dels personatges i treballant en el mapa de trames per acabar l'any amb la redacció de la bíblia de la sèrie i la posada en escena del projecte definida.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"