Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

JUDIT LLAURADÓ PAREJO

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

JUDIT LLAURADÓ PAREJO
Tècnica d’audiovisuals i guionista.
Barcelona

Biografia

Barcelona, 1996. Ha estat estudiant del grau de comunicació audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona, on el seu treball de fi de grau va ser preseleccionat com un dels millors TFG en perspectiva de gènere el 2018. Durant els anys d'universitat, va participar en el desenvolupament de ‘Negre de Merda’, un documental que va guanyar el premi a millor Curtmetratge Documental Musical en el Festival In-Edit i el premi del públic el 2018, igual que en el festival VOC l'any 2020. L'any següent d'acabar els seus estudis, va voler especialitzar-se en l'escriptura de guions i va cursar el curs anual de guió de cine en l'escola Showrunners de Barcelona, on va crear el llargmetratge ‘Ropa de verano’ que fou seleccionat com a un dels finalistes del Calella Film Festival. Aquest darrer any ha ha participat en el curs de guions de sèries a la mateixa escola Showrunners de Barcelona, on ha desenvolupat la sèrie ‘Contacto 0’ com a projecte de final de curs i seu el pilot ha estat seleccionat com un dels Top 10 millors pilots del concurs de Pilots TV 2023 de la plataforma FilmarketHub. Per acabar, actualment ha col·laborat en el desenvolupament d’una sèrie d’animació anomenada ‘l’Orquestita’ produïda per MagoProductions.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, continuaré treballant la sèrie ‘Contacto 0’ una dramèdia de sis capítols de vint minuts que segueix a la Nina, una noia de vint-i-quatre anys, depenent i impulsiva que busca recuperar al seu exnòvio seguint cinc passos que marca un youtuber gurú del amor. Cada capítol de la sèrie se centra en un dels diferents passos que ha de seguir per aconseguir el seu objectiu. No obstant això, la Nina, amb cada pas que segueix, sense voler-ho es va desfent dels postulats de l'amor romàntic i va superant la seva antiga relació, mentre que l'exnòvio reacciona de la manera que preveu el youtuber.

Actualment, necessito treballar molt més el mapa de trames, aprofundir en cada un dels temes i en les relacions tòxiques perquè el missatge s’entengui de manera clara. També he d’aprofundir més en els personatges i els seus objectius per tal de crear arcs versemblants. Durant l’estada a Faber reescriuré el guió del pilot i treballaré en el guió del segon capítol.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"