Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

CLÀUDIA ARAGON TIRBIÓ

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

CLÀUDIA ARAGON TIRBIÓ
Ajudant de direcció, directora de càsting, coordinadora de projectes educatius
Catalunya

Biografia


Clàudia Aragon Tirbió, és ajudant de direcció i directora de càsting amb base a Barcelona.
Es gradua en Comunicació Audiovisual a la UPF, amb un curs realitzat amb beca Erasmus a la Roskilde University. Com a treball final de grau co-dirigeix el documental “La distància dels noms”, tutoritzat per Jordi Balló i Isaki Lacuesta i estrenat a la Seminci de Valladolid de 2016. Completa els seus estudis amb un Màster en Humanitats: Història, Art i Comunicació a la UOC.
Des de l’any 2015 treballa en equips de direcció de pel·lícules com Murieron por encima de sus posibilidades d’Isaki Lacuesta, Elisa y Marcela, d’Isabel Coixet, Júlia Ist, d’Elena Martín, Después también de Carla Simón, La propera pell, d’Isa Campo i Isaki Lacuesta; i més recentment ha fet de primera ajudant de direcció dels films i sèries televisives Qué hicimos mal de Liliana Torres, Crims, de Carles Porta, Upon Entry, d’Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vázquez, Bojos per Molière, d’Hector Lozano o A muerte de Dani de la Orden.

D’altra banda, també és co-fundadora i de l’Associació Nadir – un projecte educatiu amb tres branques principals d’actuació: els tallers audiovisuals destinats a joves, infants i docents; la documentació de projectes educatius i de processos artístics; i la dilvulgació de l’audioviusal. Treballa en l’entitat com a coordinadora de projectes i imparteix tallers en els projectes que ho requereixen.

Projecte

Durant la meva estada a Faber pretenc treballar amb el guió del projecte Mr. Johnson juntament amb els meus companys d'equip: Jordi Vilches, Cordelia Alegre i Oriol Guanyabens.
Actualement, el projecte està en fase inicial i volem aprofitar la residència per tancar una versió de guió de la sèrie, que ara per ara només compta amb l'estructura i el guió del pilot, així com per poder crear un dossier i biblia del seu univers.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"