Estades temàtiques / Estada creativa d’il·lustradors per col·laborar amb editorials internacionals / Olot

BLANCA CAMINAL COMADIRA

Del 25 de setembre de 2023 al 6 d'octubre de 2023

BLANCA CAMINAL COMADIRA
Il·lustradora
Girona (Catalunya)

Biografia

Treballa donant classes extraescolars d’art a diverses escoles de Girona i ho compagina amb la seva tasca d’il·lustradora, en la que ha desenvolupat les seves pròpies històries, com el “Gat de Girona” (Estrella Polar), “Un soroll m’ha despertat” (Ideia editorial) o actualment treballant en el desenvolupament de la novel·la gràfica per a adults “Oclusió”, que ha estat guardonada amb la Beca de Creació Kreas de l’Ajuntament de Girona 2022.

S’ha format en Il·lustració a l’Escola la Dona sota la direcció d’Ignasi Blanch, i ha participat en diverses tutories dirigides per la il·lustradora Mariona Cabassa. També ha realitzat diversos cursos temàtics amb Rebeca Luciani, Anna Aparicio, Miguel Pang, Jan Barceló, Raquel Catalina i d’altres.

Pertany al col·lectiu d’Il·lustradores Peste Alta. Un grup de 10 dones, ex-alumnes de l’Escola de la Dona, que experimenten el treball creatiu col·lectiu. Aquest grup va guanyar el primer concurs d’Àlbum il·lustrat Montepío amb l’àlbum “A pas de zebra” que ha estat editat per Pagès Editors.

Projecte

Durant la residència Creativa a la Faber Llull d’Olot treballaré un llibre il·lustrat infantil, en col·laboració amb l’Editorial Chouette (Canadà).

La història d’un elefant que busca desesperadament una cinta mètrica per a poder prendre’s les mides.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"