Estades individuals / Olot

NEELE SCHLETTE

Del 21 de novembre de 2023 al 1 de desembre de 2023

NEELE SCHLETTE
Investigadora artística
Rotterdam, Països Baixos

Biografia

Neele Schlette és una artista, dissenyadora i investigadora visual amb seu a Rotterdam, Països Baixos. Amb un enfocament entusiasta i polièdric, explora nous temes des de diverses perspectives, mostrant la seva passió pels projectes imaginatius.

Va completar la seva preeducació en Disseny i Concepte a Sintlucas i va ampliar els seus estudis d'art i disseny a les acadèmies de Rotterdam i Utrecht, especialitzant-se en Belles Arts centrades en "la simpatia de les coses" a l'Institut d'Art de Maastricht.

La pràctica artística de Schlette gira al voltant de la interacció entre la fisicalitat dels objectes i llocs quotidians i els fenòmens intangibles que encarnen. Mitjançant l'exploració simbòlica, factual, subjectiva i visual, teixeix diferents realitats en obres finals captivadores.

Els projectes recents inclouen investigar com els residents perceben el seu entorn per a la Universitat de Rotterdam i explorar la importància emocional d'un carrer animat. Com a artista de la ciutat, va descobrir la històrica fàbrica de sabates Storch a Kleve, Alemanya. Schlette ha realitzat residències en llocs com Culemborg (Lekart), Maastricht (Sphinx Passage), Kleve (Air Glass), Berlín (AIR an der spree) i Iquitos (Jungle Community).

Projecte

Aquest projecte aprofundeix en la relació entre els humans i el seu entorn físic. Centrat a Olot, un poble pintoresc, passaré una setmana i mitja submergint-me en l'entorn local per explorar com la gent viu i interactua amb la zona. Mitjançant converses amb persones, inclosos hostes i residents de l'hotel, pretenc entendre les seves perspectives i experiències dels llocs que visiten i habiten. Mitjançant l'ús de diversos mètodes com la fotografia, els esbossos i els enregistraments, capturaré alguns dels aspectes polièdrics de la seva relació amb l'entorn. El projecte culminarà amb un collage (audiovisual) i una peça reflexiva, animant els espectadors a reflexionar sobre les seves pròpies connexions amb el seu entorn.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"