Estades individuals / Olot

MONICA MCKAY

Del 24 d'octubre de 2023 al 31 d'octubre de 2023

MONICA MCKAY
Directora d'Iniciatives Aborigenes de la Universitat Metropolitana de Toronto
Laxgalts'ap (Greenville), Colúmbia Britànica

Biografia

Monica McKay és de Laxgalts'ap (Greenville), Colúmbia Britànica i és membre orgullosa de la Nació Nisga'a, de la Casa de Heewa'a i del Gisk'aast Pdeek (clan de les balenes assassines).És la directora d'Iniciatives Aborigenes de l'Oficina del Vicepresident, Equitat i Inclusió Comunitària. Va començar la seva carrera a la universitat l'any 1993 i va liderar la creació dels Serveis d'Estudiants Aborigens i el Centre d'Estudiants Aborigens, juntament amb molts altres programes a TMU. En el seu paper de directora, Mònica desenvolupa, lidera i coordina la implementació de l'estratègia d'Educació Indígena TMU. Construeix associacions internes i externes amb el professorat, el personal i la comunitat indígena més àmplia per donar suport i complir les prioritats del Consell d'Educació Aborigen: èxit dels estudiants, ensenyament, aprenentatge, investigació, participació comunitària i desenvolupament de capacitats.

Projecte

Tinc moltes ganes de compartir moments amb la comunitat de la Garrotxa, estic implicada amb grups de treball nacionals i provincials i amb xarxes comunitàries locals, comitès, juntes i projectes al meu lloc. Serà molt enriquidor compartir experiències amb altres residents de pobles indígenes d'arreu del món.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"