Estades individuals / Olot

RITA SUAÑA COILA

Del 24 d'octubre de 2023 al 31 d'octubre de 2023

RITA SUAÑA COILA
Activista social
Los Uros, Perú

Biografia

Lluitadora social i promotora per recuperar l'idioma nadiu de Los Uros. Va ser la primera dona alcalde de la ciutat dels Uros, a la província peruana de Puno. Va ser regidora del seu C.P. Turístics Uros Chulluni, vicepresidenta de l'AMUCEP, “Associació de Municipalitats de Centres Poblats de la regió de Puno” i ambaixadora de Puno en tots els esdeveniments dels Ministeris de Cultura, Relacions Exteriors, participant en esdeveniments internacionals representant els pobles originaris dels Uros del Llac Titicaca de la Regió de Puno.

Projecte

Vull trobar-me amb companyes de diferents llocs i conversar sobre la governança als seus pobles i compartir les nostres experiències. Des de jove vaig creure que no només els homes estaven en la capacitat d?ocupar càrrecs polítics, sinó també les dones. Amb aquesta idea em vaig convertir en la primera alcaldessa del poble originari de Los Uros, vull compartir l'experiència del meu poble.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"