Estades individuals / Olot

ABEL ANTÓN DELGADO

Del 21 de novembre de 2023 al 1 de desembre de 2023

ABEL ANTÓN DELGADO
Violinista
Barcelona

Biografia

Va començar els seus estudis musicals a l'Oriol Martorell, on va finalitzar el grau professional guanyant el premi d'honor de corda. És membre de la JONC des dels 15 anys, on ha fet de concertino en diverses ocasions. Ha estat seleccionat dues vegades per participar a la Mahler Chamber Academy (2020 i 2022), fent concerts a Dortmund, Essen i Colònia, i recentment ha col·laborat amb la Camerata del Penedès. Ha participat en acadèmies, festivals i classes magistrals a Espanya, Portugal, França, Itàlia i Alemanya, on ha combinat l'aprenentatge individual, rebent classes de violinistes de renom com Patricia Kopatchinskaja, Jack Liebeck i Mihaela Martin, amb el de música de cambra, sota la tutel·la del Quartet Casals, Quartet Gerhard, Shanghai Quartet i Quartet Ysaÿe. És membre fundador del Quartet Metamorfosi. Actualment estudia el grau superior a l'ESMUC combinant els estudis de música clàssica amb els d'antiga de la mà d'Abel Tomàs, Kennedy Moretti, Lorenzo Coppola i Cristina Esclapez.

Projecte

Durant la meva estada combinaré l'estudi del violí amb l'escriptura i la composició. En el meu dia a dia, en part per estar estudiant i en part per la frenètica activitat de la ciutat, la creació no està tenint un espai suficientment important i aquesta residència significa per mi uns dies per parar, respirar i summergir-me en els projectes artístics que fa temps que tinc entre mans: un recull de contes per adults i la composició de petites peces de cambra.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"