Estades individuals / Olot

CAROLINE HACKETT 

Del 21 de novembre de 2023 al 1 de desembre de 2023

CAROLINE HACKETT 
Doctoranda en Història, Instructor Universitari
Florida, Estats Units

Biografia

Caroline Hackett és candidata a doctorat en història a la Florida State University. Té un màster en Història Europea per la Florida State University i una llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat de Florida. Caroline imparteix cursos universitaris sobre recerca històrica i mètodes d'escriptura, història europea i història de l'Atlàntic. Li apassiona especialment crear lliçons atractives que imparteixen simultàniament coneixements històrics i habilitats aplicables a la vida real als estudiants.

Caroline és activa a la comunitat acadèmica i li agrada escriure articles i presentar la seva recerca a nivell internacional. Es dedica al servei, com ho demostra el seu lideratge en organitzacions interdisciplinàries, el seu paper en la supervisió de projectes de recerca de grau i el voluntariat en moltes capacitats.

Amb una forta habilitat en l'ensenyament, la tutoria, el desenvolupament del currículum i la col·laboració interdisciplinària, Caroline és una historiadora ambiciosa amb el desig d'avançar en el coneixement en el seu camp, empoderar els historiadors emergents i explicar les històries de dones ignorades a la història.

Projecte

Durant la meva residència, estaré en les etapes finals de redacció de la meva tesi. El 2022, vaig passar sis mesos als Arxius Departamentals de l'Hérault a Montpeller, França. A partir d'aquesta investigació, escric sobre dones propietàries de la regió del Llenguadoc abans, durant i immediatament després de la Revolució Francesa. Els historiadors han passat per alt la situació sociolegal al sud de França que permetia a les dones tenir molta més agència, propietat i poder del que havíem assumit anteriorment. El meu projecte revela dones que van exercir de manera notable la riquesa i el poder, independentment de la situació econòmica o demogràfica; aquesta és una intervenció historiogràfica significativa.

Vull expressar el meu agraïment més sincer a tothom que va fer possible la meva residència a Faberllull Olot, incloses tant les persones que van prendre la decisió de convidar-me a la residència com Pepa, que va fer que la meva estada allà hagi resultat meravellosa. Aquesta era la meva primera residència, i abans d’arribar estava una mica nerviosa sobre aquesta experiència. Tanmateix, la meva experiència va ser plenament agradable. Em va encantar tant l’hermosa ciutat com l’hotel, que estava net i era acollidor, amb unes vistes excel·lents. La gent d’Olot va mostrar una amabilitat i una paciència excepcionals amb el meu castellà, ben lluny de ser perfecte. Ràpidament vaig connectar amb la resta de residents, i vaig establir amistats profundes. El millor de tot, durant la residència vaig ser extremadament productiva i vaig enllestir el capítol que havia previst acabar. Crec sincerament que això va ser possible gràcies a l’entorn bellíssim, a l’amabilitat de la gent que m’envoltava, i a l’ambient de misteri que té Olot. Ha estat una gran experiència que recomanaria a qualsevol, i ha estat un privilegi haver estat seleccionada com a resident.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"