Estades individuals / Olot

ABIGAIL ARDELLE ZAMMIT

Del 21 de novembre de 2023 al 1 de desembre de 2023

ABIGAIL ARDELLE ZAMMIT
Poeta i professora d'escriptura
Malta

Biografia

Abigail Ardelle Zammit és de Malta i ha publicat poesia i ressenyes en diverses revistes internacionals com Matter, Boulevard, Gutter, Myslexia, Poetry International, The SHOp, Iota, Aesthetica, Freefall, Ink, Sweat and Tears, High Window, The Ekphrastic Review i Tupelo Quarterly. Les dues col·leccions de poesia d'Abigail són Voices from the Land of Trees (Smokestack, 2007) i Portrait of a Woman with Sea Urchin (SPM, 2015), que va guanyar el segon premi al Concurs de llibres de poesia Sentinel. Abigail és doctora en escriptura creativa (Lancaster). Els seus manuscrits més recents ja han estat preseleccionats en tres concursos internacionals i actualment està treballant en un nou projecte sobre paisatges de metre i desèrtics. Abigail ha estat ensenyant literatura anglesa de nivell avançat durant els últims disset anys. També va ensenyar escriptura creativa a la Universitat de Malta durant deu anys, després d'haver convocat i planificat els primers tallers d'escriptura creativa a la universitat.

Projecte

La meva intenció és escriure una seqüència de poemes formals i experimentals inspirats en paisatges desèrtics i expressats a través de la consciència del cos. Cada poema es comprometrà amb la forma com a vehicle polític, donant veu a les complexes interaccions interiors i exteriors que es produeixen a les interseccions del jo, l'ecologia i el context social. En el meu cas, comprometre's amb la crisi global es traduirà en un intent d'empènyer el llenguatge líric cap a la seva desaparició, de manera que cada poema mètric s'escriurà amb la intenció de ser desmuntat, esborrat i reconstruït a partir dels seus fragments.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"