Estades individuals / Olot

ALBERT TOLA

Del 21 de novembre de 2023 al 1 de desembre de 2023

ALBERT TOLA
Dramaturg, escriptor, traductor i professor d'escriptura dramàtica
Barcelona

Biografia

Albert Tola és dramaturg, escriptor, traductor i professor d'escriptura dramàtica. Llicenciat en Dramatúrgia per l'Institut del Teatre de Barcelona, va complementar la seva formació en la Universitat de les Arts de Berlin (UDK) Com a autor teatral ha publicat (Edicions de Teatro del Astillero, Primer Acto, ADE Teatro, Institut del Teatre Edicions) i ha estrenat o està en procés d'estrenar en ciutats i països com Barcelona i Madrid, Xile, Mèxic, l'Equador, Turquia, Grècia, Alemanya, el Marroc, França i Colòmbia diverses de les obres que ha escrit.

Projecte

“L'Onada” és un text de teatre en procés, escrit a quatre mans per l’Eva Hibernia i l’Albert Tola. Es tracta de una obra que es basa en fets reals per construir una ficció que parla de temes punyents actuals i, a les hores, propis de la condició humana: el relleu generacional, els jocs de poder, la justícia, la reparació, la venjança, la desigualtat social i la rancúnia, la memòria, la passió, el trauma i les seves conseqüències, el desig, la formació, la cadena de favors, el fingiment i la necessitat de la veritat per construir unes bases vitals sostenibles, son els principals eixes temàtics que sacsejant als personatges i configuren un entramat de tensions teatrals.

Amb una estructura complexa, alterna dos temps: el present de alguns personatges i el passat que investiguen i que és esquivo i no únic, ja que és el temps del esdeveniment del qual no queda sinó un supervivent que, aparentment, ha embogit a conseqüència dels fets.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"