Estades temàtiques / Estada d’il·lustradors per col·laborar amb editorials internacionals / Olot

QUIM TORRES BALASCH

Del 25 de setembre de 2023 al 6 d'octubre de 2023

QUIM TORRES BALASCH
Il·lustrador social
Castellserà (Lleida)

Biografia

És un apassionat de l’art d’explicar històries a través del dibuix. Des de l’any 2011 viu a Barcelona, on ha cursat un postgrau d’il·lustració a l’escola Eina. El seu treball com a il·lustrador s’ha publicat en diverses editorials dins i fora del territori nacional. Actualment compagina la il·lustració editorial amb la creació de tallers en què utilitza el dibuix com a eina d’autoconeixement.
El 2022 va ser finalista dels World Illustration Awards i va guanyar el Hiii Brand Award per Constel·lacions, la seva primera obra com a escriptor.

Projecte


Durant la meva estada a Olot il·lustraré un àlbum per a l’editorial Hélium éditions, amb un text del Julien Baer.

"Tot i que escric aquestes línies quan ja han passat unes setmanes de la meva estada a Olot. Els records són ben presents. De fet, encara tinc contacte amb alguns companys i companyes i a més, el projecte que vaig iniciar a la Faberllull, continua endavant, i tots els apunts i esbossos que vaig treure aquells dies m'estan sent de gran ajuda.

I no les tenia totes en això de treballar en una habitació d'hotel, tenia por d'allunyar-me de la meva idea del que té de ser una residència artística i res més lluny de la realitat. Els companys i companyes, l'entorn, els àpats i l'atenció de l'Emilio, les "cures" de la Pepa i de tot l'equip de la Faber ho fan més que possible.

Gràcies per tot i ens veiem ben aviat"

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"