Estades temàtiques / Estada d’il·lustradors per col·laborar amb editorials internacionals / Olot

SILVIA ROMERAL ANDRÉS

Del 25 de setembre de 2023 al 6 d'octubre de 2023

SILVIA ROMERAL ANDRÉS
Il·lustradora
Barcelona

Biografia

Silvia és una il·lustradora establerta a Barcelona. Treballa principalment per a àlbum il·lustrat infantil. També té una línia de productes il·lustrats relacionats amb el kendo a kirikaeshi.com.

Va estudiar Il·lustració a l'Escola Joso de Barcelona, i posteriorment es va especialitzar en Il·lustració Infantil. Va completar els estudis amb un Certificat de Professionalitat en Il·lustració i un curs de Creació d'àlbums il·lustrats tots dos al CIFO l'Hospitalet.

Amb les il·lustracions li agrada explicar històries tant de màgia com d'aventures quotidianes sempre amb una visió positiva sobre la vida i el món que ens envolta. Li agrada treballar i experimentar amb qualsevol mitjà que s'adapti al seu estat d'ànim.

Li encanta perdre's pel bosc, observar el cel nocturn i fer senderisme per la muntanya. Practica kendo, una altra de les seves passions, i és addicta al te i la literatura fantàstica.

Projecte

Durant la Residència Creativa a Olot organitzada per l'Institut Ramon Llull i Faberllull treballaré en un llibre il·lustrat infantil en col·laboració amb l'editorial Charlesbirdge (EUA). El llibre explica les aventures d'una nena valenta que busca un temible monstre. Serà capaç de trobar-lo? I què passarà si el troba?

UNA ESTADA MÀGICA EN UN ENTORN INSPIRADOR.

L’estada a la residència creativa Faberllull, a Olot, ha estat una experiència única per a mi: enriquidora, en l’àmbit professional, per la possibilitat de treballar en un projecte propi i de ser supervisada directament per una editora internacional;

i enriquidora, en l’àmbit personal, pel fet d'estar acompanyada d’altres il·lustradors, tots diferents i tots genials.

El programa permet un espai propi per a moments de creació individual i proveeix també espais comuns per compartir amb els companys, de manera que vam estar constantment immersos en un ambient creatiu. Entre tots, vam compartir, vam conèixer processos diferents i vam aprendre els uns dels altres.

El meravellós entorn natural d’Olot em va permetre també adoptar una rutina de treball estimulant, amb passejos inspiradors per la natura i moments de treball creatiu intens, moderats per instants de relaxació i bona companyia.

La cirereta del pastís: el personal de Faberllull, sempre amable, que em va fer sentir com a casa.

Una experiència superrecomanable i que m’encantaria poder repetir en el futur.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"