Estades temàtiques / Estada d’il·lustradors per col·laborar amb editorials internacionals / Olot

CHRISTIAN INARAJA GENÍS

Del 25 de setembre de 2023 al 6 d'octubre de 2023

CHRISTIAN INARAJA GENÍS
Il·lustrador
Barcelona

Biografia

Artista resident a Barcelona que treballa principalment en llibres il·lustrats i publicacions periòdiques, especialment infantils i/o juvenils. A més de llibres, ha il·lustrat per cartells, publicitat, packaging, premsa...

Entre els darrers premis obtinguts cal destacar el Premi Crítica Serra d'Or (2022), Premis Junceda (2013, 2022), Premio Nacional al Mejor Libro Editado (2019), Premio Internacional Compostela de Álbum Ilustrado (2018), Premi Internacional d'Àlbum Il·lustrat Ciutat de Benicarló (2020) o Propuestas VEGAP (2013). També ha sigut inclòs a la Llista d'Honor IBBY 2022.

Actualment és professor d’Il·lustració de l’Escola d’Art ILLA de Sabadell i membre del comitè executiu de l'IBBYCat. També ha sigut vicepresident de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya - APIC (2005-2012) i membre del comitè executiu del Consell Català per al Llibre Infantil i Juvenil - CLIJCat (2005-2012) i Cap de Departament d'Il·lustració a l'Escola d'Art ILLA (2000-2017).

Projecte


Estaré treballant en un llibre infantil per a l'Editorial Bulutsu (Turquia), en el marc de la residència creativa Fabellull, organitzada per l'Institut Ramon Llull.

"Els il·lustradors som artistes/artesans que ens movem entre la sol·litud i el contacte digital amb els clients. Una estada entre il·lustradors es converteix en una festa creativa i un intercanvi d’idees que difícilment es aflorarien d’una altra manera, i Faberllull és l’espai i el context ideal per portar-ho a terme.

L’estada creativa d’il·lustradors a la residència Faberllull ens ha fet sentir pioners d’aquesta experiència. El fet que els il·lustradors ja iniciavem l’estada amb un encàrrec concret per part d’una editorial internacional ha fet que els dies s’aprofitéssin per desenvolupar el projecte personal de cadascú, al mateix temps que s’empeltava de les idees i del marc que Faberllull ens ofereix.

Gràcies a l’Institut Ramon Llull per picar pedra, a Faberllull per organitzar i endreçar el projecte i a la Pepa per ser-hi."

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"