Estades temàtiques / Investigar sobre guerra i teatre en l’escena actual / Olot

ESTHER LÁZARO SANZ

Del 16 d'octubre de 2023 al 23 d'octubre de 2023

ESTHER LÁZARO SANZ
Investigadora postdoctoral i dramaturga
Avinyó i Barcelona

Biografia

Esther Lázaro Sanz és investigadora, dramaturga, intèrpret, documentalista i productora teatral. Doctora en Filologia Espanyola per la UAB. Treballa en metodologies de recerca-creació sobre memòria democràtica des del teatre. Les seves línies d'investigació es centren en la literatarua i el teatre de l'exili republicà del 1939, el teatre contemporani i el periodisme cultural. Actualment és investigadora postdoctoral al Laboratoire ICTT de l'Avignon Université.

Projecte


Durant la meva estada treballaré sobre la presència de la guerra en els escenaris francesos a partir de la mostra d'obres que s'han pogut veure en els darrers cinc anys al Festival d'Avignon, amb especial atenció a la dramatúrgia francesa, però contemplant també les produccions internacionals que han tractat el tema i com ha estat la seva recepció.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"