Estades individuals / Olot

INNA SYCH

Del 13 de setembre de 2023 al 21 de setembre de 2023

INNA SYCH
Artista naïf i il·lustradora de moda
Ucraïna

Biografia

Inna és una artista naïf i il·lustradora de moda ucraïnesa. Des de l'inici de la guerra viu a Àustria. Va treballar en residència per a artistes a Viena. Durant la seva estada a la residència Das Weisse Haus, estava treballant en una pintura dedicada a la situació a Ucraïna. Sèrie sobre sentiments anomenada "Tot el dolor d'Ucraïna s'ofega en l'esperança i la fe". Participa activament en exposicions Publicartists Gallery, Viena, Àustria, 2022 Exposició a Sankt Polten, Àustria, properament Exposició de moda emergent Àustria, Viena, 2023 Biennal de Venècia a Musa International, Venècia, 2022 Palazzo Velli Expo, We contemporary, Roma, Itàlia, 2022 NFT exhibition, Costa Rica, USA, 2022 Dorotheum auction exhibition, Viena, Àustria, 2022 City gallery, Viena, Àustria, 2022 Gudzgallery, Marina Denia, Espanya, 2022 Boomer gallery, Londres, 2021 Les Panchyshyn gallery, Kíev, es 2021 galeria, Lviv, 2021 Museu de Kíev, 2017 Va tenir publicacions a Elle Ukraine i Woman Magazine, 2022, revista britànica Art Up Mi, 2022 Publicacions a British Vogue, 2018 i Ukrainian Vogue, 2018 Va impartir cursos bàsics d'il·lustració de moda a l'estudi creatiu Art Faces a Kíev i va treballar amb estil propi, també amb marques, revistes, clients, bloggers i galeries.

Projecte

El tràfic d'éssers humans és un dels problemes més importants de la Ucraïna moderna i del món sencer. És un tema important i que s'ha de transmetre a la gent perquè el racisme sigui sent visible arreu del món. I és que molta gent no coneix la història i desconeix aquests fets. Si més gent conegués la història, aquest tema desapareixeria. Tinc previst crear una sèrie de treballs sobre aquest tema i l'autoacceptació, la pròpia singularitat i els defectes, i l'exploració de la sexualitat. A més de la meva presentació, m'interessa organitzar una exposició que inclou elements de performance.

La residència de la meva ànima i jo.

Si hi ha alguna cosa que he après treballant junts en un projecte, és que el treball en equip pot produir resultats increïbles. Quan persones amb diferents talents, experiències i idees s'uneixen, són capaços d'assolir cotes increïbles. Per inspirar-se mútuament.

Aquest projecte va ser una experiència molt valuosa per a mi. Em va permetre veure com d'important és poder treballar en equip i confiar en els teus companys. Estic segura que va ser gràcies a aquest treball conjunt que vam poder aconseguir resultats tan impressionants.

A més, aquest projecte em va donar l'oportunitat de desenvolupar les meves habilitats comunicatives, de lideratge i d'organització. Ha estat molt beneficiós per al meu creixement personal i professional. En documentar-ho tot al meu bloc, vaig rebre molt interès dels seguidors. Estic agraïda a tots els participants d'aquest projecte per la seva creativitat i suport. Hem fet molta feina junts i hem aconseguit molts objectius. Aquesta experiència romandrà per sempre al meu cor i m'inspirarà a nous èxits.

Estic increïblement emocionada amb la meva col·laboració laboral amb els comissaris en aquest nou projecte artístic. Aquesta va ser la meva primera experiència treballant amb comissaris i no puc expressar prou el meu agraïment per tot el suport que em van donar. Els comissaris no eren només els meus mentors. La seva fe i el seu suport em van ajudar a desbloquejar el potencial de la meva idea creativa i convertir-la en realitat. La seva confiança en mi em va ajudar a crear una exposició única que sempre vaig somiar. El seu suport va ser increïblement important per al meu èxit.

Però, abans de res, agraeixo l'elecció de la meva candidatura entre centenars de candidats. Sense aquest suport, probablement no hauria pogut reunir el coratge suficient per exposar el meu treball al públic. Aquesta fe en mi inspira noves solucions creatives. Ara que la meva primera exposició individual va tenir èxit, sento un orgull i una satisfacció increïbles. Aquest va ser un èxit extremadament important per a mi, i estic agraït a Faber per la seva contribució a aquest èxit. Aquesta cooperació amb la residència en un nou projecte artístic no només em va donar l'oportunitat de realitzar les meves idees creatives, sinó que també va obrir nous horitzons per al meu art. Vaig poder relaxar-me en un lloc meravellós i submergir-me completament en el treball de la sèrie. Com a resultat, al final de la residència, vaig aconseguir organitzar una exposició i presentar el meu projecte al món sobre un tema molt important. Un moment molt important va ser que em van acceptar juntament amb el meu fill i la meva mare, fet que va ajudar a compaginar el meu lloc com a dona, mare i com a artista.

Vaig rebre consells valuosos i vaig trobar una nova força en mi per desenvolupar-me. Gràcies, Faber, per aquesta experiència inoblidable i un suport increïble. Estic agraït pel fet que hagis cregut en mi i m'has ajudat a fer realitat el meu somni. Va ser increïblement important per al meu creixement creatiu.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"