Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

ANNA SOY REY

Del 4 de maig de 2023 al 11 de maig de 2023

ANNA SOY REY
Professora educació secundària i batxillerat
La Vall d'en Bas, la Garrotxa (Catalunya)

Biografia

Llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona. Va treballar diversos anys a l'empresa privada realitzant diversos projectes ambientals, i a la UdG com a gestora de projectes. Fa més de dotze anys que treballa com a professora de ciències naturals i tecnologia en diversos instituts públics del Girònès, els darrers 5 anys a l'Institut Montsacopa d'Olot, on forma part del programa Escoles Verdes i del projecte Erasmus+ GoGreen.
Dins la seva formació complementària destaca haver format part de l'equip ICE de Ciències de la Terra i el Medi Ambient, el qual va obtenir una beca de la fundació Pallach pel treball "Materials per l'estudi geològic de l'entorn de Girona".

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"