Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

ROGER FABREGAT VALL

Del 4 de maig de 2023 al 11 de maig de 2023

ROGER FABREGAT VALL
Professor de Tecnologia i membre de RobolotTeam
Olot (la Garrotxa, Catalunya)

Biografia

Ingenier tècnic en informàtica de sistemes per la Universitat de Lleida. Una vegada finalitzats els estudis, s'inicia en el món de la docència sent professor de formació professional durant 8 anys. En els últims anys com a professor de cicles formatius, descobreix la passió pel taller, els projectes educatius i la tecnologia a la ESO. Ja com a professor de Tecnologia, coincideix l'Eduard Casadevall i a través seu, s'inicia en el món del disseny3D, impressió3D i la robòtica. Actualment exerceix com a professor de Tecnologia a l'institut Bosc de la Coma d'Olot. Membre de RobolotTeam i formador del professorat en Arduino i TDRSteam.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"