Estades individuals / Olot

GERALDINA RAUWOLF

Del 15 de maig de 2023 al 21 de maig de 2023

GERALDINA RAUWOLF
Directora de cinema
Barcelona

Biografia

Soc directora de Cinema per la UNA – Universitat Nacional de les Arts de Buenos Aires. Als 22 anys vaig començar a exercir-me com a productora audiovisual, assistent de direcció i direcció d'actors. Practico teatre des dels sis anys i encara em segueixo entrenant com a actriu, els meus mestres amb qui vaig estudiar i referents Norma Angeleri, Pompeu Audivert, Jessica Walker i el Workcenter of Jercy Grotowski and Thomas Richard. Des del 2016 resideixo a Barcelona i Madrid, on vaig fundar una Productora trans-disciplinar. El 2021 he realitzat el meu primer curtmetratge com a directora: La Conversa, produït per al Festival Subtravelling-TMB i amb música de Clara Peya. El meu primer unipersonal teatral La productora Nata va recórrer les sales de Barcelona l'any 2018 i 2019. El 2022 el segon curtmetratge: 1000 Euros, protagonitzat per la talentosa actriu argentina Ana María Picchio, el qual es troba viatjant per diversos festivals de curtmetratges món.

Projecte

Oxitocina serà un curtmetratge documental d´una actriu que parla sobre la seva relació amb la mort, l´amor, la parella i la maternitat. A partir d'un estudi sobre com repercuteixen les emocions al nostre cos, les pujades de cortisol reconegudes com a addictives, per situacions viscudes o per veure ficció, ja que el cos no diferències entre aquestes dues i les vivència a totes dues com a veritat; sorgeix la necessitat de generar més oxitocina al cos i de tornar-me conscient del consum del que consumeixo i de les meves eleccions. Especialistes aconsellen no consumir informacions que ens produeixen emocions negatives hores prèvies a agafar el son, perquè tenen massa influència en el nostre inconscient. Va ser així que després de viure situacions de dol que no va triar, vaig tenir el compromís amb mi mateixa de triar tot el que em provoqui alegria al cos, o almenys intentar-ho.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"