Estades individuals / Olot

MINA STOKKE

Del 16 de maig de 2023 al 21 de maig de 2023

MINA STOKKE
Artista
Noruega

Biografia

Soc un artista noruega que actualment estudio Belles Arts a l'acadèmia d'Art i Disseny HDK-Valand a Göteborg, Suècia. Tinc una llicenciatura en art i divulgació per la Universitat Metropolitana d'Oslo (OsloMet) a Oslo, Noruega. També tinc un títol de professor d'assignatures en Art i Disseny per OsloMet. Al llarg de la meva obra d'art, qüestiono relacions complicades, jerarquies, diferències culturals, normes i valors. Treballo principalment amb pintura (acrílics i oli), dibuix i escultura en acer. He fet exposicions individuals a Oslo, Baerum (Noruega) i Estocolm, i he participat en exposicions col·lectives a Baerum, Atenes i Göteborg.

Projecte

De mitjana, passarem un terç de la nostra vida a la feina. Per tant, la feina que fem afecta molt les nostres relacions, hàbits i vida quotidiana. Treballem per viure o vivim per treballar?

Els darrers mesos he estat treballant en un projecte de pintura i text inspirat en la meva experiència laboral personal. Des dels quinze anys he tingut feines a temps complet i a temps parcial, sobretot en el negoci de serveis. El meu projecte per a aquesta residència és fer un gran dibuix inspirat en situacions i experiències de treball, pròpies i dels altres. Durant la meva residència espero conèixer gent que estigui disposada a compartir històries de la seva vida laboral: bons records, mals records, reptes i oportunitats. Tinc la intenció de traslladar-ho a dibuixos en un paper gran. A més del dibuix gran, faré un catàleg tant amb text com amb dibuixos, que s'aniran completant després de la meva residència.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"