Estades individuals / Olot

ROBERTO MARIA MONGARDINI

Del 15 de maig de 2023 al 21 de maig de 2023

ROBERTO MARIA MONGARDINI
Pianista i compositor especialitzat en música clàssica
Itàlia

Biografia

Roberto Maria Mongardini, nascut a Roma, Itàlia, el 23/7/2000. Pianista i compositor especialitzat en música clàssica, contemporània i de cinema. Inicia la seva formació musical l'any 2005 com a pianista. Va assistir a la secció de música de l'escola secundària "G.G. Belli", a l'institut musical "Farnesina", al Conservatori Pre-acadèmic "Santa Cecilia" amb Massimo Spada per a piano. Va estudiar composició amb Ferdinanzo Nazzaro al Conservatori Acadèmic "Santa Cecilia" (Grau 2018 110/110 cum laude), amb Nadir Vassena i Giovanni Verrando al Conservatori Suïssa Italiana (Lugano) (Màster 2021) i al Centre de Cinematografia Experimental (CSI). Música de cinema). Va assistir a cursos de perfeccionament amb compositors com Alessandro Solbiati, Ivan Fedele, Philippe Manoury, Marco Stroppa. Va fer concursos internacionals i la seva música es va tocar a Itàlia, Espanya, Ucraïna i Suïssa.

Projecte

El meu projecte implica una anàlisi instrumental i musicològica dels aspectes harmònics/melòdics de la cultura catalana. El meu objectiu és fusionar els orígens culturals amb la tecnologia moderna, aportant el passat mitjans tecnològics contemporanis.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"