Estades individuals / Olot

MARCUS BOMAN

Del 15 de maig de 2023 al 21 de maig de 2023

MARCUS BOMAN
Fotògraf
Finlàndia

Biografia

El Sr. Boman té un màster en música per l'Acadèmia Sibelius d'Hèlsinki, i també va estudiar fotografia en privat a Frankfurt del Main durant quatre anys. Treballa com a fotògraf professional des del 2010 amb el retrat com a especialitat. En els darrers anys la fotografia d'art ha adquirit més importància per a ell. El Sr. Boman ha publicat tres llibres i ha exposat a Åland, Frankfurt del Main, Hèlsinki, Estocolm i Barcelona (FotoNostrum). (Menció d'Honor als XVIII Premis Pollux 2022). El seu treball compta amb el suport de: La Fundació Cultural Sueca a Finlàndia, Konstsamfundet, Nygréns stiftelse i Ålands Kulturdelegation. Per obtenir més informació, visiteu la seva pàgina principal www.marcusboman.com

Projecte

L'any passat vaig estar treballant en un nou projecte anomenat Winter Lights. La llum durant l'hivern escandinau és molt curta però també molt intensa. El sol està molt baix al cel i, per tant, la llum arriba profundament als racons. No només a les nostres cases sinó també a les nostres ments. El projecte culmina amb un llibre que està previst que s'estreni juntament amb una exposició el desembre de 2023. Vull construir una relació íntima amb el públic i, per tant, la mida del llibre i les imatges són petites. Durant la residència vull acabar el projecte; les imatges s'han de preparar per a la impressió i decidir el disseny final del llibre. També faré la correcció de les fitxes per poder enviar-les directament a la impremta abans del 31 d'octubre. També vaig a treballar en el meu proper projecte anomenat Històries invisibles. En aquest projecte vull examinar diferents aspectes del món en què vivim: com seria el món si els sentits humans poguessin percebre coses que només són possibles per a altres espècies? (anomenades zones d'Umwelt) Els artistes catalans són famosos per inventar la pintura del paisatge i vull fotografiar al teu bell i poderós entorn per completar la meva història. Es preveu la publicació d'un llibre a l'octubre de 2024. Algunes de les imatges de la sèrie s'exposaran a FotoNostrum a l'octubre. Les dates exactes encara no estan decidides.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"