Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

MICHAEL ASCHAUER

Del 4 de maig de 2023 al 11 de maig de 2023

MICHAEL ASCHAUER
Artista conceptual digital
Sète, França

Biografia

Com a artista conceptual digital, ha creat projectes guardonats i ha participat en exposicions i festivals de tot el món. Com a desenvolupador independent, crea programari, projectes web, aplicacions i visualitzacions. També ha treballat com a enginyer de camp freelance per a solucions personalitzades de maquinari i programari en retransmissions en directe i ocasionalment com a conferenciant.

És el principal desenvolupador de TurtleStitch, un entorn de programació gràfic basat a Snap! per crear brodats codificats.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"