Estades temàtiques / Residència de guions-I-b / Olot

ADRIANA FUERTES

Del 22 de maig de 2023 al 26 de maig de 2023

ADRIANA FUERTES
Guionista
Igualada

Biografia

Graduada en Antropologia Social i Cultural per la UAB i Comunicació per la UPF. Desenvolupa la seva formació artística al Col·legi del Teatre de Barcelona. És membre del Col·lectiu Tinta Negra, un moviment de creadores afrodescendents que lluita per la representació i la representativitat de la comunitat negra a Catalunya. Com a actriu debuta amb Fam un monòleg escrit per Najat El Hachmi i dirigit per Ester Nadal. Actualment, participa com a actriu a Assaig sobre la ceguesa, l'obra més emblemàtica del Nobel de Literatura José Saramago, una coproducció bilingüe entre el Teatre Nacional São João i el Teatre Nacional de Catalunya.

Projecte

Treballaré en el projecte que porta per títol Beba, juntament amb Arántzazu Ruiz. La BEBA (11) només vol ser una nena “normal”. A la Igualada del 1996 això voldria dir ser blanca, tenir el cabell llis i que la seva mare es quedés a casa i li fes la bossa dels extraescolars. La Beba ràbia contra la seva existència i no entén el perquè. Una història personal i humana que té com a objectiu oferir un referent a totes les dones de la comunitat afrodescendent que viuen a Catalunya.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"