Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

ENRIC MOR

Del 5 de maig de 2023 al 7 de maig de 2023

ENRIC MOR
Professor i investigador a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya)
Catalunya

Biografia

Enric Mor Pera és professor de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) on imparteix docència sobre disseny centrat en les persones, disseny d’interacció i programació creativa. La seva activitat investigadora s'ha centrat en dues àrees: Technology-Enhanced Learning (TEL) i Human-Computer Interaction (HCI). Ha treballat en eines i entorns d’e-learning i específicament en sistemes interactius per millorar l'aprenentatge, l'avaluació i el feedback en entorns mixtes i virtuals amb una perspectiva de disseny centrat en les persones. També ha investigat al voltant de la relació entre art interactiu i el disseny d'interacció. Actualment, la seva recerca se centra en la intersecció entre tecnologia i disseny amb un enfocament centrat en les persones. El seus projectes actuals són: 1) l’ensenyament i aprenentatge en línea de programació creativa i art interactiu a través de Snap!, MicroBlocks i ED1; 2) CodeLab (https://codelab.uoc.edu/), una eina de laboratori d'aprenentatge en línia per aprendre a programar.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"