Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

KATIE HENRY

Del 4 de maig de 2023 al 11 de maig de 2023

KATIE HENRY
Educadora i creadora compromesa
Pittsburgh, Pennsilvània

Biografia

Educadora i creadora compromesa a “conèixer gent on sigui”. Com a professora d'aula i STEAM, Katie va viure i ensenyar en un lloc anomenat la capital de la sobredosi dels Estats Units. Per reunir la seva comunitat, Katie va dirigir un equip intersectorial per presentar-hi les activitats STEM
famílies als estands de la concessió durant els esdeveniments esportius. Gràcies a aquests esforços, el districte va crear un nou curs STEAM per a cada estudiant i Katie va guanyar 4 premis nacionals i estatals de lideratge STEM. Des d'aleshores, Katie ha estat convidada a unir-se als esforços diplomàtics i a la política STEM estatal, federal i internacional. Katie ha treballat com a directora d'aprenentatge per a tecnologies BirdBrain i ara treballa a la Micro:bit Educational Foundation com a cap de col·laboracions a Amèrica del Nord.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"