Estades temàtiques / Arxius i Intel·ligència Artificial / Olot

SHADRECK BAYANE

Del 24 d'abril de 2023 al 28 d'abril de 2023

SHADRECK BAYANE
Analista de registres certificat (CRA)
Gaborone, Botswana

Biografia

Analista de registres certificat (CRA), Shadreck Bayane treballa al Botswana Investment & Trade Center (BITC) a Gaborone, Botswana, com a especialista en registres. És llicenciat en arts en ciències arxivístiques per la Universitat de Sud-Àfrica (Unisa). La seva investigació actual, com a part del projecte acadèmic internacional InterPARES AI, se centra en els arxius, la digitalització i la intel·ligència artificial. Shadreck treballa al comitè editorial de l'Institut de Gestors de Documents Certificats (ICRM) com a corresponsal internacional. Els seus projectes de recerca anteriors inclouen A Survey of Church Archives in Botswana finançat pel Endangered Archives Program (EAP) amb seu al Regne Unit.

Projecte

Els membres del grup de projectes col·lectius treballaran junts en la recerca per al seu estudi InterPARES "Model per a un projecte de digitalització assistida per IA" (RA03). Finalitzaran un model visual per descriure les funcions i activitats d'un projecte de digitalització, basat en les millors pràctiques i estàndards, amb especial atenció a les possibles intervencions de la IA en els processos de digitalització. També perfeccionaran la seva revisió bibliogràfica sobre temes relacionats i analitzaran els resultats d'una enquesta sobre IA i digitalització, que pretenen publicar i circular el febrer de 2023.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"