Estades temàtiques / Més enllà de la ciutat creativa: gestió de les arts, la cultura i els espais locals / Olot

ALEXIA MADDOX

Del 5 de juny de 2023 al 12 de juny de 2023

ALEXIA MADDOX
Professora titular de Pedagogia i Futur de l'Educació, Universitat de La Trobe.
Melbourne, Austràlia

Biografia

La doctora Alexia Maddox és professora titular de Pedagogia i Futur de l'Educació, Universitat de La Trobe. Alexia aporta la seva formació en sociologia de la tecnologia als interessos de recerca en transformacions sociotècniques i comunitat digital. Ella aporta una lent social a les preguntes sobre com les tecnologies emergents estan implicades en els processos de canvi social i una lent de mètodes d'investigació sobre com es pot estudiar això.

La seva recerca se centra en les cultures que envolten les fronteres digitals i investiga com els seus valors i pràctiques configuren el desenvolupament, l'ús i les implicacions socials de les tecnologies existents i emergents. Al costat de les qüestions de transformació sociotècnica, està interessada en com la inclusió social i el context es poden incrustar a l'entorn construït. El seu interès en aquesta pregunta abasta les arquitectures de l'IA i l'aprenentatge automàtic, fins a tecnologies basades en criptomonedes, com ara les criptomonedes i la cadena de blocs, i l'Internet de les coses.

Projecte

La ciutat digital com a entorn construït central és un concepte bàsic sobre el qual treballaré a través d'una sèrie d'articles. Aquest treball s'utilitzarà per informar la qüestió de com implicar les indústries creatives en la generació d'intervencions de futur per i amb els residents de la ciutat que combinen pràctiques de creació de llocs amb la participació activa de la realitat entrant dels futurs immersius. És crucial ubicar una ciutat digital a la geografia urbana distribuïda i a través de les seves capes materials i digitals per tal de situar de manera inclusiva les pràctiques de futur dels residents dins de com s'adapta una ciutat a les crisis.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"