Estades temàtiques / Més enllà de la ciutat creativa: gestió de les arts, la cultura i els espais locals / Olot

ALEXIA MADDOX

Del 2 de juny de 2023 al 12 de juny de 2023

ALEXIA MADDOX
Investigador, RMIT
Melbourne, Austràlia

Biografia

La doctora Alexia Maddox és investigadora del projecte Digital CBD al Blockchain Innovation Hub, RMIT. Alexia aporta la seva formació en sociologia de la tecnologia als interessos de recerca en transformacions sociotècniques i comunitat digital. Ella aporta una lent social a les preguntes sobre com les tecnologies emergents estan implicades en els processos de canvi social i una lent de mètodes d'investigació sobre com es pot estudiar això.

La seva recerca se centra en les cultures que envolten les fronteres digitals i investiga com els seus valors i pràctiques configuren el desenvolupament, l'ús i les implicacions socials de les tecnologies existents i emergents. Al costat de les qüestions de transformació sociotècnica, està interessada en com la inclusió social i el context es poden incrustar a l'entorn construït. El seu interès en aquesta pregunta abasta les arquitectures de l'IA i l'aprenentatge automàtic, fins a tecnologies basades en criptomonedes, com ara les criptomonedes i la cadena de blocs, i l'Internet de les coses.

Projecte

La ciutat digital com a entorn construït central és un concepte bàsic sobre el qual treballaré a través d'una sèrie d'articles. Aquest treball s'utilitzarà per informar la qüestió de com implicar les indústries creatives en la generació d'intervencions de futur per i amb els residents de la ciutat que combinen pràctiques de creació de llocs amb la participació activa de la realitat entrant dels futurs immersius. És crucial ubicar una ciutat digital a la geografia urbana distribuïda i a través de les seves capes materials i digitals per tal de situar de manera inclusiva les pràctiques de futur dels residents dins de com s'adapta una ciutat a les crisis.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"