Estades temàtiques / Més enllà de la ciutat creativa: gestió de les arts, la cultura i els espais locals / Olot

SIMON BUCKLEY

Del 5 de juny de 2023 al 12 de juny de 2023

SIMON BUCKLEY
Artista
Manchester, Regne Unit

Biografia

Simon Buckley és un artista amb seu a Manchester, Regne Unit, i és el creador i director creatiu del projecte Not Quite Light, treballant sobretot a la penumbra de l'alba i el capvespre. Utilitza la fotografia, el cinema, el so, la música i el text per explorar idees de transició, regeneració i patrimoni, reflectint els temes interdisciplinaris del projecte Beyond the Creative City, capturant imatges de "l'esquerra" darrere dels espais urbans i projectes de regeneració.

El 2020 Simon va produir "Dark Days, Luminous Nights" per al Manchester Collective, un projecte de cinema i fotografia que explorava
persegueix la vall d'Irk a Manchester quan comença la seva transformació d'una zona industrial abandonada a un car barri residencial.
Això es va exposar al The White Hotel de Salford.

Not Quite Light també va ser un festival premiat amb seu a la ciutat de Salford, que examinava temes d'arquitectura i comunitats urbanes.

Projecte

L'objectiu d'aquest projecte proposat és crear un registre visual creatiu d'una sèrie d'esdeveniments que exploren el potencial de la política proposada. Models que aprofiten la cultura i la creativitat per promoure el creixement positiu, la regeneració i l'orgull de les ciutats. I així mentre a la residència es captaran imatges a llocs d'Olot i rodalies per anar al costat d'altres esdeveniments. La pel·lícula final s'utilitzarà per a la difusió de les conclusions dels tallers a través de la xarxa "Més enllà de la ciutat creativa", així com durant conferències i tallers organitzats a les nostres institucions associades a Melbourne i Toronto. La pel·lícula també estarà disponible a través de llocs web de l'escola i Creative Manchester.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"