Estades individuals / Olot

ARCADI BAGES AMAT

Del 16 de gener de 2023 al 23 de gener de 2023

ARCADI BAGES AMAT
Divulgador social i polític
Font-rubí, Alt Penedès

Biografia

Na Pai (Font-rubí, 1983) ha intentat captar l’atenció de diverses maneres com ara escrivint fanzins, (entre els quals 'Manual bàsic de supervivència en comunitat', 'En defensa del safarei'g o 'Desmuntant la cultura de la monogàmia') desenvolupant videojocs independents o produint música electrònica. Va coordinar el llibre 'En defensa d’Afrodita' i més recentment ha publicat l'assaig 'La nostra atenció ha estat raptada' on analitza les xarxes socials. Ha participat en formes molt diverses d’activisme, a través de l’art, l’autogestió, l’experimentació i la difusió d’idees. Es va criar al Penedès i més tard ha conviscut en comunitats rurals en diferents comarques, des de l’Alcoià a la Selva, passant pel Garraf, la Conca o l’Alt Gaià.

Projecte

Estic immers elaborant un llibre/assaig polític sobre el capital sexual (altrament conegut com a "follabilitat"), la part més fonamental de la nostra sexualitat ja que adquirir-lo és la que ens ocupa més temps i és el prerequisit indispensable per tot acte sexual o relació sexoafectiva. Tot i així, n'és la part més desconeguda i inexplorada, per això estic tant fascinat investigant com funciona i analitzant tots els conflictes i problemàtiques que s'hi donen, per després buscar millors maneres de gestionar-lo i divulgar-ho de la forma més amena possible.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"