Estades temàtiques / Teatre basat en la investigació, pedagogia i diversitat / Olot

MONTSERRAT GONZÁLEZ PARERA

Del 20 de març de 2023 al 27 de març de 2023

MONTSERRAT GONZÁLEZ PARERA
Subdirectora de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD)
Barcelona

Biografia

Montserrat González Parera és llicenciada en Psicologia (UAB) i en Direcció i Dramatúrgia (Institut del Teatre) i doctora en Pedagogia (UB). Té una llarga trajectòria com a investigadora i formadora a la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Va ser professora a la Universitat de Harvard investigant arts aplicades. Ella és actualment professora de l'Institut del Teatre de Barcelona i sotsdirectora de la Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD). Ha impartit conferències i tallers a Espanya, EUA, França, Portugal, Argentina, Brasil, Costa Rica i Algèria. És cofundadora de la Companyia Baraka Teatro (Madrid, 2005) i directora de la companyia de teatre La Trup. Línies de recerca: Pedagogia teatral, Teatre i educació, Creativitat, Habilitats socials.

Projecte

El meu estudi té l'origen en la problemàtica actual de l'educació relacionada amb l'inici de l'escolarització: la fragmentació del coneixement, la motivació dels estudiants, els valors materials per sobre dels humans i socials, l'acumulació d'informació, la manca de col·laboració i les actituds poc cooperatives.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"