Estades temàtiques / El gir de l’art en l’educació / Olot

BOGUMIL GARDOLINSKI

Del 20 de març de 2023 al 27 de març de 2023

BOGUMIL GARDOLINSKI
Pintor
Polònia

Biografia

Va estudiar Belles Arts a l'Escola Estatal de Belles Arts de Breslau. Màster en Belles Arts 1992. I va continuar els estudis a l'Acadèmia de Belles Arts d'Enschede, 1996. Després de graduar-se:

  • ha organitzat exposicions individuals (una selecció):

2020

“Beyond and above”

Galeria Biblio-Art (Lodz)

2019

“Generally speaking”

Galeria Centre Cultural (Kuto)

2018

“A view from the plane”

Galeria “TU” (Lodz)

2015

“A random precission”

Centre d’Art i Cultura (Sierpc)

  • ha participat en presentacions grupals (una selecció):

2020

“Hello World”

TransCultural Exchange (Boston)

2019

Exposició d’Art Internacional

Galeria Le Logge (Assisi)

2018

Exposició d’Art Internacional

Galeria Le Logge (Assisi)

2017

Art Compulsion

The Polygone (Montpelier)

  • ha assistit a esdeveniments i participat en residències d’artistes 2014 A Daugavplis, al centre Mark Rothko, 2018 A Assisi, a l’estudi d’art Ginestrelle.

Utilitza diverses tècniques: pintura a l’oli, dibuix a guaix i tècniques mixtes. La temàtica de la seva obra també és variada: natures mortes, retrats, nus, paisatges i composicions abstractes. De manera característica, en moltes de les seves pintures hi ha un element pertorbador que forma part de les composicions i que és una expressió d’oposició cap a l’excessiva formalització o categorització de l’art.

Projecte

Durant la meva estada pintaré una sèrie de retrats basats en l'observació de models. Presentació i observació d'aquests retrats que representin artísticament un ampli ventall de persones diverses en les quals predominarà el rostre i la seva expressió.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"