Estades individuals / Olot

PAULA COMAS I GOMEZ

Del 16 de gener de 2023 al 23 de gener de 2023

PAULA COMAS I GOMEZ
Directora de cinema, guionista i comunicadora
Girona

Biografia

El 2018 codirigeix i coescriu "El vent és això" –que s'estrena internacionalment al festival Tallinn Black Nights–, un llargmetratge de ficció que neix com a iniciativa de l'IES Santiago Sobrequès, tutelat per Pere Vilà –qui també signa com codirector–, que reflexiona sobre els trastorns alimentaris i compta amb Laia Manzares, Àlex Brendemühl i Anna Alarcón. La pel·lícula va tenir una doble estrena nacional al Festival Temporada Alta i al D’A Film Festival de Barcelona. Actualment, està en fase de postproducció d'un curt documental que segueix la vida de diverses esportistes "Connexions" (Seleccionat per Faberllull en el marc de la Residència Connecta de Cinema Lliure II). Recentment, ha rebut una beca del Programa d'acompanyament a projectes audiovisuals i cinematogràfics de la Girona Film Office, per a desenvolupar la seva Òpera Prima en solitari "Resilients" (Seleccionat per Faberllull en el marc de la Residència individual a Olot). A més, Comas ha fet de guionista, script i ajudant de direcció per a Pere Vilà en el seu llargmetratge de ficció "Gaia". El setembre de 2022, Comas s'ha llicenciat en Comunicació a la Universitat de Girona.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllull, estaré desenvolupant el llargmetratge "Resilients". La història segueix l'Alèxia (16), una adolescent amb un futur prometedor dins de l'esport d'elit on es troba pressionada pel seu entorn a abandonar el seu somni. Estic segura que aquesta experiència farà créixer el projecte, resultat de totes les connexions i sinergies creades amb els altres residents.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"