Estades individuals / Andorra

ROSA CERAROLS

Del 22 de maig de 2023 al 31 de maig de 2023

ROSA CERAROLS
Doctora en Geografia
Barcelona

Biografia

Doctora en Geografia (UAB 2008), Master en Antropologia Visual (UB, 2006), professora agregada al Departament d'Humanitats de la UPF, Barcelona. Membre del Consell de Protecció de la Natura, secretària del Grupo de Pensamiento Geográfico de la AGE, Directora de la Unitat d'Igualtat de la UPF, coordinadora del grau en Global Studies i coordinadora del grup de recerca en Geohumanitats. Cofundadora de l'espai multidisciplinar Konvent i comissària de diferents exposicions.

Projecte

Geocreativitat, pràctiques artístiques i paisatge. Es tracta de treballar en el text d'un llibre que versa sobre la recerca de la geocreativitat en el territori a partir de pràctiques artístiques que aporten refelxió i discurs al relat geogràfic. A part de la redacció de material del llibre, també es vol emprar l'estada per fer recerca sobre aquest tema a Andorra, on la seva pròpia excepcionalitat i estereotip turístic deixa de banda un potencial paisatgístic de primer odre.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"