Estades individuals / Olot

AISHA SARA ALDRIS

Del 16 de gener de 2023 al 23 de gener de 2023

AISHA SARA ALDRIS
Periodista multidisciplinària
Regne Unit

Biografia

L’Aisha és meitat irlandesa, meitat siriana. Va néixer i créixer al Regne Unit. Sovint, el fet de créixer rodejada de cultures molt diferents la feia sentir incapaç de definir-se només amb una i, alhora, que no acabava de pertànyer ni d’identificar-se del tot amb cap d’elles. El 2020, va cofundar Culture Mocktail, una plataforma que mostra i abraça el significat de ser un inadaptat cultural. La plataforma s'adreça a persones amb identitats culturals acolorides i pretén ajudar-les a aprofundir en el seu coneixement i en la connexió que hi tenen des de qualsevol faceta. Treballa per a generar converses que permetin a les comunitats desenvolupar un coneixement més profund d’elles mateixes i de les altres.

Projecte

Culture Mocktail és una plataforma que mostra i abraça tot el que significa ser un inadaptat cultural: una persona que ha interactuat de manera significativa amb nombroses cultures i que se sent incapaç d’encasellar-se només amb una. Aprofundeix en els aspectes positius i negatius de l’experiència i treballa per a empoderar les persones i per a ajudar-les a abraçar les seves identitats culturals, així com a entendre que aquestes influències les han modelat. Ho aconsegueix a través de tallers i activitats atractives que ajuden els participants a convertir-se en una millor versió d’ells mateixos, amb més consciència i autoacceptació.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"