Estades individuals / Olot

CARMEN SALAS GONZÁLEZ

Del 16 de gener de 2023 al 23 de gener de 2023

CARMEN SALAS GONZÁLEZ
Periodista i escriptora
Andorra

Biografia

La Carmen Salas és una periodista, correctora freelance i escriptora barcelonina que des de fa més de sis anys resideix a Andorra. Treballa a El Periòdic d’Andorra, feina que combina amb la correcció d'articles de medicina i l'escriptura. El periodisme i la creació literària són les seves dues grans passions. En el passat, ha treballat tant a mitjans de comunicació com a departaments de premsa. Quant a l'escriptura, ha publicat Dime con quién trabajas y te diré con quién te acuestas (Plaza&Janés), un assaig sobre les relacions sexuals a la feina, i també ha participat al llibre col·lectiu Que la vida iba en serio: relatos sobre una época en la que todo cambia (Martínez Roca). A més, ha guanyat i quedat finalista en diversos premis poètics. Ara està treballant en el seu segon poemari, així com en la seva primera novel·la.

Projecte

Estic treballant en la meva primera novel·la, un projecte de temàtica femenina en el qual, a través de la vida de tres generacions de dones d’una mateixa família i de les seves vides familiars i professionals, es comprovarà com s'ha modificat el seu marge d’actuació quant a llibertats i drets, però també que encara queden molts aspectes a millorar en alguns dels rols desenvolupats, com per exemple, la maternitat. Ara estic immersa en la investigació i la redacció del primer manuscrit, i aprofitaria l’estada per fer-ne una revisió i una segona redacció a fi de presentar-lo per publicar a finals de l’any 2023.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"