Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta II / Palma

JULIA PONCE DÍAZ

Del 11 de novembre de 2022 al 13 de novembre de 2022

JULIA PONCE DÍAZ
Escriptora i directora
Sevilla (Espanya) i Los Angeles (Califòrnia, Estats Units)

Biografia

Escriptora/directora andalusa amb seu a Los Angeles, Califòrnia. Acaba de graduar-se a l'American Film Institute gràcies al finançament i el suport de la Fundació La Caixa.

Julia va néixer i es va criar en un poble amb sis esglésies i sense sala de cinema, però d'alguna manera es va trobar més a prop del cinema que de Déu. Ella creu que gran part de la nostra identitat no passa pel reflex del mirall sinó en la mirada dels altres, i el seu objectiu és explorar les experiències subjectives dels personatges femenins a la recerca de la seva identitat i lloc en el món.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, impartiré una classe magistral titulada "¿Com podem produir i continuar somiant?" També em reuniré amb els residents i parlaré amb ells sobre el seu projecte concret.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"