Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta II / Palma

ADRIÁN SAMPERE TOUS

Del 7 de novembre de 2022 al 13 de novembre de 2022

ADRIÁN SAMPERE TOUS
Estudiant de cine, enfocat a la direcció
Palma de Mallorca

Biografia

Estudiant de cine procedent de Palma de Mallorca. Ha treballat en diversos vídeos i videoclips en els apartats de direcció d'art i de vestuari. Actualment, està preparant el seu primer projecte de curtmetratge com a director i guionista.

Projecte

El meu projecte és un curtmetratge en el qual vull contar com un jove estudiant de fotografia coneix a un dels seus referents, un fotògraf molt provocador i avantguardista. Per separat coneix a la seva filla i veu les dues cares de l'artista. És un curt en el qual es debaten temes com la mitificació, els límits de l'art i el preu a pagar de transgredir. Crec que l'estada a la Residència m'ajudarà a perfeccionar el curt i aprendre damunt la producció i distribució dels curtmetratges. I també en nodrir-me dels professionals i els companys.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"